24 de juny 2016

Presentació Erasmus + a l'IES Francesc de Borja Moll





Des de fa anys l' Ies Francesc De Borja Moll té projectes de mobilitat d'alumnes d'FP subvencionats pel programa Erasmus+ per realitzar el mòdul de formació a centres de treball (FCT) de forma parcial (Cicles Formatius de Grau Mitjà) o total (Cicles Formatius de Grau Superior) a un país Europeu. També tenim concedides visites a centres europeus de tipus "job shadowing" per al professorat del centre.
Actualment tenim concedits projectes Erasmus+ KA102, KA103 i KA101.
Enguany hi ha hagut 24 mobilitats d'alumnes de cicles formatius de grau mitajà de les especialitats d'Estètica i Bellesa, Perruqueria i Cosmètica Capil.lar, Activitats Comercials, Sistemes Microinformàtics i Xarxes i Cures Auxiliars d'Infermeria.
Dels cicles formatius de grau superior hi ha hagut 3 mobilitats de les especialitats de Dietètica i d'Assessoria d'Imatge Personal i Corporativa.
En el cas del cicles formatius de grau mitjà, l'estància ha estat de 32 díes i per al grau superior de dos mesos i mig.
L'experiència en tots el casos ha estat molt enriquidora, ja que els participants han pogut conèixer de primera mà com és viure i fer feina a un país diferent del nostre i han pogut millorar les seves competències en llengua anglesa.
Pel curs vinent, tenim mobilitats concedides, per tant, si qualque alumne estigués interessat, pot escriure un correu a mobilitat@iesfbmoll.org quan comenci el curs al mes de setembre.
També es farà una xarrada sobre el tema a finals del mes de setembre o principis d'octubre on s'indicaran els plaços per la selecció dels participants.
Heu de tenir en comptes que la selecció es fa per nivell de coneixements d'idioma (generalment anglès per ser la llengua amb la que es relacionaran generalment) i per expedient de acadèmic, així com un informe positiu del tutor corresponent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada