03 de juny 2019


PROJECTE ERASMUS + KA202 FIRST THINGS FIRST

Professores del departament d'Imatge Personal del nostre centre han estat a Finlàndia per als actes de finalització d'un projecte Erasmus Plus KA 2 anomenat First Things First que ha tengut una durada de 2 anys. Aquest projecte ha consistit en posar en comú diferents punts per la millora de la salut laboral dels professionals de Perruqueria i Estètica en qüestions de prevenció com son ergonomia, al·lèrgies, benestar i legislació cosmètica. Han participat docents de perruqueria i estètica dels centres @hiusjakauneus_ksao (Kouvola a Finlàndia) @careeriakoulutus (Porvoo a Finlàndia) @leedscitycollege (Leeds al Regne Unit)  @tartukhk (Tartu a Estònia) @albeda_rtha (Rotterdam als Països Baixos)
Les trobades s’han realitzat a les ciutats dels centres participants. Durant el curs 2017-18 ens vàrem trobar a Porvoo (Finlàndia) i a Leeds (Regne Unit). Aquest curs escolar 2018-19 les trobades han estat a Mallorca, a Rotterdam Països Baixos) i Porvoo(Finlàndia).
Tota la informació s'ha recollit a una pàgina web especialmemte creada per al projecte 
www.firstthingsfirst.eu on hi ha documents i material didàctic en els diferents idiomes dels països participants (anglès, finès, holandès, estonià i castellà). Aquests documents son un recull d’informació a la qual poden recórrer els nostres docents i alumnes així com els professionals del sector.

Ha estat una experiència molt enriquidora que ha servit, també, per crear llaços entre els diferents centres docents per realitzar més projectes futurs. 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada